Nieuwsoverzicht
Al het nieuws
BEER LEVERT KOFFIEMACHINE AAN MINOYU ZWOLLE

BEER LEVERT KOFFIEMACHINE AAN MINOYU ZWOLLE

Twee maanden geleden wist BEER voor het Zwolse sushirestaurant Minoyu al duizenden euro's op energie te besparen. Afgelopen vrijdag voorzag BEER het restaurant van de Jura GIGA X3c Professional koffiemachine. Met de GIGA X3c Professional beschikt Minoyu over een machine die dertig individueel, programmeerbare koffiespecialiteiten aankan die hem uitermate geschikt maakt voor het veeleisend gebruik in de horeca.

De collectieve koopkracht van BEER zorgde ook nu weer dat Minoyu de GIGA X3c Professional, inclusief filter, kop, armatuur, melkkoeler, kopjeswarmer en vijf jaar serviceonderhoud tegen een zéér scherpe prijs aan kon schaffen.

Naast energie en het aanschaffen van de machine wordt BEER, in samenwerking met Pure Africa, hofleverancier van de koffiebonen. Wij bedanken Minoyu voor de opdracht. Ook geïnteresseerd wat BEER voor jouw organisatie kan doen? Kijk op www.beer.nl of mail ons op info@beer.nl.

ONTMOET BEER OP DE ICT VAKDAG

ONTMOET BEER OP DE ICT VAKDAG

Op maandag 11 mei kun je in gesprek met BEER op de ICTVakdag. Ontmoet ons deze dag in de Jaarbeurs van Utrecht. Bezoek onze stand. Voel je welkom. Geniet van een drankje en laat je informeren over datgene wat BEER voor jouw organisatie kan betekenen. Denk hierbij aan: 

- wagenparkbeheer en leaseauto's
- aanleggen Telecom infrastructuur
- inkoop van energie
- inkoop van kantoorartikelen
- inkoop van koffiebonen en -machines
- verwerking van afval
- efficient beveiligen van locaties
- schoonmaak
- payroll-vraagstukken 
- besparinganalyses
 
Op de beursvloer heet het BEER team je bij stand 8 van harte welkom. Het team bestaat die dag uit vier prachtige gastvrouwen (Sarah, Leah, Fleur en Bodil), één koffiespecialist (Ando Tuininga), één energieadviseur (Patrick Schilperoord) en de directie van BEER - Algemeen directeur Arthur Post, Operationeel directeur Rachel Duijn en Tjalko Bouma, directeur Marketing & Communicatie. 

Als je er bent, vergeet dan niet je visitekaartje af te geven. Daarmee maak je namelijk kans op een kostenanalyse t.w.v. € 2500,- of een iPad Air 2.

Wees erbij. 11 mei, ICTVakdag. Jaarbeurs van Utrecht. Stand 8. 

GRATIS KOSTENONDERZOEK

GRATIS KOSTENONDERZOEK

In hoeverre houdt jouw organisatie zich serieus bezig met kostenreductie? In hoeverre ben je bewust van de maandelijkse bedrijfsuitgaven? Weet jij exact wat er iedere maand uit gaat en ook waar aan? Heb je dat inzicht? Als het antwoord 'ja' is dan kun je deze post als niet verzonden beschouwen. Maar wanneer je ook maar enigszins twijfelt... dan is het raadzaam om gebruik te maken van het aanbod van BEER.

BEER houdt in de maand mei de vijf grootste kostenposten van jouw organisatie tegen het licht. Die vergelijken wij vervolgens 1:1 met onze achterban (strategische partners en leveranciers) waar wij dagelijks tegen de scherpste tarieven, grootschalig inkopen. De rapportage die wij opmaken, zet de huidig lopende uitgaven af tegen de ideale situatie als BEER het voor jou overneemt.

Wat kost dit? In de maand mei helemaal niets. Ga naar 'Het Inkoopcollectief' op de homepage van onze website en meld je daar voor het gratis 'Kostenonderzoek' aan.

BEER

BEER OVERLEGT VISIESTUK HERZIENING TELECOM LENTIS

BEER OVERLEGT VISIESTUK HERZIENING TELECOM LENTIS

Ten overstaan van een achtkoppige adviesraad verdedigde BEER afgelopen week - in samenwerking met BeeSmart - het visiestuk 'Herziening Telecom Infrastructuur Stichting Lentis'.

Stichting Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische psychiatrie en ouderenzorg. Cliënten van alle leeftijden kunnen bij Lentis terecht voor behandeling, ondersteuning en begeleiding bij ernstige psychiatrische, psychogeriatrische en psychosociale problemen.

De concrete vraag van Stichting Lentis, dat bestaat uit honderdvijftien gebouwen, vijfenzestig locaties en vijfenveertighonderd medewerkers, aan BEER: "Graag zouden wij uw visie als bedrijf horen op de toekomst van de Telecom met daarbij de organisatie Lentis als uitgangspunt. Met andere woorden: welke kant moeten wij op om toekomstgericht te investeren in de Telecom?".

In de presentatie schetste BEER een beeld van de toekomstige ontwikkelingen in de zorg in het algemeen en in het bijzonder hoe hier als Stichting Lentis op te anticiperen. Naast BEER werden nog vijf andere partijen gehoord. Drie partijen gaan door naar de volgende ronde. In hoeverre de visie van BEER overeenkomt met de toekomstplannen van Stichting Lentis horen we op korte termijn.  

BEER BIJ HARTMAN KWEKERIJEN

BEER BIJ HARTMAN KWEKERIJEN

Het bijna 72 hectare bedrijf van A.C. Hartman is een begrip in de wereld van de Nederlandse kwekerijen. Op de vier locaties Sexbierum, Oosterbierum, Klazienaveen en Almeria (Spanje) wordt op indrukwekkende schaal: komkommers, paprika's, aubergine, tomaat en witlof gekweekt. Hartman is de exclusieve dealer van Albert Heijn.

Op de agenda van gistermiddag: realiseren kostenreductie en aanschaf bedrijfsmiddelen. Binnenkort meer.

BEER START SCHOLENONDERZOEK TALENT PRIMAIR

BEER START SCHOLENONDERZOEK TALENT PRIMAIR

Als school wil je maar met één ding bezig zijn: het geven van kwalitatief goed onderwijs. Onderwijs dat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind en zorgt voor de overdracht van maatschappelijke en culturele verworvenheden. In theorie is dit een prachtig ideaal. De praktijk is echter - als altijd - weerbarstig.

Het leveren van kwalitatief goed onderwijs is tegenwoordig - hoe treurig ook - een zaak van nauwkeurig boekhouden. Elke euro die niet wordt besteed aan scholing is er immers één teveel. Talent Primair in Huizen is dezelfde mening toegedaan en heeft BEER gevraagd te onderzoeken óf - en zo ja, op welke terreinen - er bespaard kan worden binnen de tweeëntwintig aangesloten basisscholen van de stichting.

In samenspraak met het bestuur van Talent Primair zal BEER zich richten op de negen grootste kostenposten, te weten: energie, schoolartikelen, Telecom, schoonmaak, beveiliging, afval, verzekeringen, printing en koffie. Het doel van het onderzoek: het geven van een gedegen besparingsadvies voor alle genoemde diensten.

BEER richt zich de komende periode op de eerste drie pijlers: energie, schoolartikelen en Telecom. Om inzicht te krijgen op de uitgaven zal BEER op de diverse schoollocaties de lopende contracten inzien, inkoopnota's kopiëren en 1:1 afzetten tegen de tarieven die de partners/ leveranciers van BEER hanteren. Periode 1 wordt afgesloten met een kostenanalyse -> besparingsplan -> besparingsrealisatie. Periode 2 worden schoonmaak, beveiliging en afval aan een nader onderzoek onderworpen.

BEER VEROVERT RESTAURANTWERELD

BEER VEROVERT RESTAURANTWERELD

Binnen de restaurantbranche is een steeds grotere behoefte merkbaar aan een regievoerder zoals BEER. Verwonderlijk is dat niet. Het runnen van een goedlopend restaurant is topsport.

Als restauranteigenaar ben je continu bezig om je zaak naar een hoger plan te tillen. Je finetuned de gerechten op de kaart, zorgt voor de lekkerste wijnen en maakt van een avondje uit een belevening voor de gast. Dit alles vergt tijd, ontzettend veel tijd. Wanneer je de weinige tijd die je hebt ook nog eens moet besteden aan facilitaire rompslomp dan is dat zonde. Vandaar dat er steeds meer restaurateurs zijn die BEER inschakelen om dit voor hen over te nemen.

Een dankbare taak aangezien er bij een restaurant ontzettend veel te besparen valt op onder meer: energie, afvalverwerking, Telecom, koffie en meubilair. Afgelopen maand schakelde Wokrestaurant Lotus Plaza in Veenwouden, BEER in om alle verzekeringen te vergelijken en om met een hosted telefonie oplossing te komen. Deze week heeft Lotus Plaza voor beide diensten akkoord gegeven en getekend.

Bezit ook jij een restaurant en wil je weten of en hoeveel jij per jaar kunt besparen? Vraag via info@beer.nl een gratis besparingsonderzoek aan.

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

Nog geen twee weken geleden, ontvingen wij van een klant een offerte voor een Mercedes C 350 Hybrid. Afgelopen donderdag kreeg BEER het akkoord deze voor hem te bestellen.

Met de aanschaf, krijgt de klant een technologisch hoogstandje. De viercilinder benzinemotor zorgt samen met de sterke elektromotor voor een gecombineerd vermogen van 205 kW (279 pk) en een koppel van 600 Nm. Het zijn de prestaties van een sportauto, gekoppeld aan een gecertificeerd minimaal verbruik van slechts 2,1 liter brandstof per 100 kilometer. Door de lage CO2-emissies komt de Mercedes C 350 Hybrid bij zakelijke inzet in aanmerking voor 7% bijtelling.

Overweeg je ook een nieuwe auto te leasen maar ben je onvoldoende op de hoogte welke mogelijkheden er zijn? Laat het dan over aan BEER. BEER neemt het gehele proces van aanschaf voor je over. Of het nu gaat om full operational lease, financial lease of shortlease; BEER regelt het. Het enige wat wij van onze klanten verlangen, is dat ze instappen en wegrijden.

Toprestaurant kiest voor topkwaliteit koffie van BEER

Toprestaurant kiest voor topkwaliteit koffie van BEER

Wat te doen als je officieel tot de top vijf van Chinese restaurants van Nederland bent doorgedrongen? Leun je dan tevreden achterover? Laat je alle lofuitingen over je heen komen en is het hoogste doel daarmee verwezenlijkt?

Vraag het Tai Pan Yau, eigenaar van Cheung Kwong in Franeker die vorige maand te horen kreeg dat zijn Chinese restaurant tot de absolute top van Nederland behoort. Wat dhr. Yau deed, was allesbehalve tevreden achterover leunen. "Zo'n verkiezing is natuurlijk een dikke pluim voor het team van Cheun Kwong maar het is niet onze drijfveer. Wij willen in alles het beste voor onze gasten betekenen. Het leveren van de hoogste kwaliteit en excellente service is voor ons het hoogste goed."

BEER is bijzonder trots een aandeel in die kwaliteit te mogen leveren. Cheung Kwong koopt via BEER koffiebonen in van Pure Africa. "De smaak is van een zeer hoge kwaliteit. De afdronk top en de crèmelaag is er één uit het boekje. En dat er van iedere kilo één euro wordt besteed aan een renteloos microkrediet waarmee Afrikaanse ondernemers geholpen worden bij het opzetten van hun eigen bedrijf, vind ik ook geweldig.", aldus dhr. Yau.
Naast de Limu koffiebonen uit Ethiopië van Pure Africa heeft Cheung Kwong ook de Melitta Cafina XT-6 volautomatische koffiemachine via BEER aangeschaft.

Ook geïnteresseerd in kwaliteitskoffie en/ machine's in verschillende prijsklassen? Stuur een mail naar: info@beer.nl.

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

BEER houdt van uitdagingen. De opdracht die het bekende sushi restaurant Minoyu in Zwolle ons gaf, is zo'n uitdaging. Onderwerp van de opdracht betreft de inkoop van energie. Minoyu daagt BEER uit om tot een grotere besparing te komen dan de offerte waar het restaurant zelf mee komt.

Gezien de offerte heeft Minoyu haar huiswerk goed gedaan. Het voorstel dat BEER moest zien te overtreffen bewijst dat Minoyu - naast het maken van sushi - ook 'scherp inkopen' van tot topsport beschouwt.

De besparingsanalyse die BEER bij Minoyu neerlegt, laat zien dat collectieve inkoop loont. BEER weet onder dezelfde voorwaarden toch nog eens extra te besparen. Vanaf vandaag mogen we restaurant Minoyu in Zwolle dan ook tot onze klantenkring rekenen.

BEER IN ZEE MET XEROX

BEER IN ZEE MET XEROX

Deze week zijn Rex International en BEER een strategisch partnership met elkaar aangegaan. Met het tekenen van het partnercontract wordt Rex International first supplier waar het gaat om printing. Als officiële dealer van Xerox Nederland BV levert Rex International via BEER onder andere MFP's, enterprise print services en workcenters.

De strategische samenwerking heeft tot direct gevolg dat BEER voor onderwijsinstellingen, kantoren, bedrijven en organisaties zeer scherpe prijzen neer kan leggen voor alles wat maar met printing te maken heeft.


BEER contracteert NVD

BEER contracteert NVD

Afgelopen donderdag, de 19e februari, was er in Haarlem het tekenmoment tussen Cor Aalbregt, General manager van de NVD Beveiligingsgroep en Arthur Post, Algemeen directeur van BEER.

De NVD Beveiligingsgroep, opgericht in 1909, is de oudste zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. De organisatie, bestaande uit één hoofd- en vijf regiokantoren, biedt een totaalconcept op het gebied van beveiligingsoplossingen aan. Met het tekenen van het contract committeren beide partijen zich voor een periode van vijf jaar. Vanaf deze plek willen wij de NVD Beveiligingsgroep bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

BEER EN ONDERWIJS

BEER EN ONDERWIJS

Wat BEER tot missie verheven heeft, is dat organisaties doen waar ze goed in zijn. Voor de zorg betekent dat 'handen aan het bed'. De horeca moet gasten het ultieme avondje uit bieden. Productieomgevingen zoals fabrieken moeten simpelweg produceren en het onderwijs moet zich focussen op de overdracht van kennis en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind/ jong volwassene.

Wat die laatste branche betreft is BEER de laatste tijd veel door onderwijsinstellingen benaderd om collectief voor hen in te kopen. Vanzelfsprekend voor de grootschalige inkoop van kantoorartikelen (papier, pennen en kleurpotloden) en daarnaast wordt BEER ook steeds vaker ingezet voor het regelen van energie, telecom, schoonmaak en beveiliging (cameratoezicht).

Door BEER in te zetten kan het onderwijs zich weer op de eigenlijke core business richten. BEER regelt en monitort alle facilitaire zaken. BEER staat met zijn één aanspreekpunt - één webportal - één app - één maandelijkse totaalfactuur, synoniem voor 'Eenvoud, gemak en totaalontzorging'.
 

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

Een van de diensten die BEER organisaties aanbiedt, is de Telecomscan. Wat wij, in samenwerking met onze partner VoiceByte, doen, is op locatie controleren of de infrastructuur aan data- en telefoonlijnen nog optimaal wordt gebruikt.

Het is namelijk eerder regel dan uitzondering dat organisaties voor lijnen betalen die al lang niet meer worden gebruikt. Het afsluiten en afstoten van deze lijnen zorgt meteen voor flinke besparingen.

De Telecomscan laat naast de overbodige lijnen ook zien wat de staat van het netwerk is. Risico's als uitval worden inzichtelijk gemaakt. Ook geeft de Telecomscan antwoord op de vraag of de infrastructuur nog geschikt is om innovaties op het gebied van telecom - die steeds meer vergen van het netwerk - aan te kunnen.

Meer weten? Vraag bij BEER de Telecomscan aan. Mail: info@beer.nl
BEER

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

Een mooie opdracht ontvangen om voor een klant - die drie middelgrote restaurants vertegenwoordigt - 600 kg Arabica koffiebonen en vier horeca koffiemachines tegen de beste prijs en afgezet tegen de beste voorwaarden, in te kopen.

BEER is inmiddels met een aantal koffiebranderijen in gesprek. Binnenkort meer! 

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER werd door het Spaans/ Italiaanse restaurant UNO, gevestigd op de Nieuwe Markt 1 in het hartje van Zwolle, gevraagd een besparingsanalyse te doen. Het rapport wees uit dat het restaurant met bijna tweehonderd zitplaatsen een aanzienlijke kostenbesparing kan realiseren op energie.

BEER heeft daarop de realisering ingezet en via Essent - per direct - een grootgebruikerscontract voor restaurant UNO afgesloten.  

BEER KOOPT BEER.NL

BEER KOOPT BEER.NL

In de vier maanden die Beer inmiddels bestaat, is er geen dag voorbij gegaan dat we ons webadres moesten spellen. Koppelteken FTO vroeg daarbij ook vaak om uitleg. Toen we in de derde week van december de kans kregen om de domeinnaam www.beer.nl te claimen, was lang nadenken niet nodig.

Vanaf de eerste week van januari behoort www.beer-fto.nl tot onze - nu al roemruchtige - geschiedenis. 

BEER HOUDT ROADSHOW VOOR STRATEGISCHE PARTNERS

BEER HOUDT ROADSHOW VOOR STRATEGISCHE PARTNERS

Omdat Beer alle facilitaire en technische diensten over kan nemen, kunnen organisaties zich weer volledig focussen op hun eigenlijke corebusiness. Beer ontzorgt individuele ondernemers, grote overheidsinstellingen, profitorganisaties en collectieven zoals parkmanagement en ICT waarborg.

Het brede spectrum waarin Beer opereert, beslaat diensten voor kantoorartikelen, leaseauto’s, afval, telecom, koffie, brandpreventie, verzekeringen en autobanden. Waar het gaat om collectieven koopt Beer deze diensten in bij een strategisch partner. Vorige, deze en volgende week houdt Beer een roadshow waar leveranciers onder voorwaarden gevraagd wordt een strategische partnerschap met Beer aan te gaan.

Beer heeft inmiddels onder meer gesprekken gevoerd met A- organisaties/ Telecom challengers als Ahrend, Leaseplan, Tele2, Lyreco, Kwik-Fit, Gntel, Staples, Profile Tyre Center, Shanks, Viking, Huawei, Kwebbl, BMW Nederland, Goudse Verzekeringen, Ziggo, H2O Hypotheken, SITA, Voiceworks, Techdata etc.

Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op donderdag 30 oktober ondertekende Arthur Post namens Beer de partnerovereenkomst met LeasePlan Nederland NV. Laatstgenoemde partij werd vertegenwoordigd door Nico Van Rijn - Senior Account Manager.

Het contract is namens LeasePlan Nederland NV getekend door drs. B.J.P. Kleinherenbrink, Directievoorzitter en A.E. Bouma, Chief Financial Officer.

Met het ondertekenen van de partnerovereenkomst geven Beer en Leaseplan Nederland NV vorm aan een langdurige relatie die op dit moment al een vloot van dertig lease-auto’s kent.

LeasePlan is met een totaal wagenpark van 346.000 auto's één van werelds grootste leasemaatschappijen. In Nederland is LeasePlan marktleider.

Nico van Rijn over de samenwerking: "Door de samenwerking met Beer voorziet LeasePlan in een behoefte die wij steeds vaker en steeds sterker horen in de markt. Klanten van LeasePlan maken via Beer gebruik van onze faciliteiten, kennis en diensten voor een scherpe prijs. Beer is het aanspreekpunt voor de klant en regelt verder alles. Het mooie van de samenwerking is dat wij Beer betalen om onze klanten via Beer te ontzorgen. Uiteraard is het aan de klant of ze via Beer, via LeasePlan of via één van onze concurrenten de auto bestellen. Qua prijs zal het elkaar niets of nauwelijks ontlopen, maar via Beer is het voor de klant natuurlijk wel een stuk makkelijker."


Beer en Tele2 gaan partnerovereenkomst aan

Beer en Tele2 gaan partnerovereenkomst aan

Tele2 Nederland en Beer zijn een partnerovereenkomst aangegaan. Edwin Hagenouw, Manager Partner Sales bij Tele2 en Arthur Post, Algemeen directeur van Beer tekenden voor een langdurige samenwerking.

Tele2 Nederland is onderdeel van de Tele2 Group die in 10 landen actief is, te weten: Zweden, Noorwegen, Duitsland, Estland, Letland, Litouwen, Kazachstan, Kroatië, Oostenrijk en Nederland.

Core business én verantwoordelijkheid van Tele2 is het onderling in verbinding brengen, het faciliteren en het communiceren met mensen en organisaties. Tele2 levert innovatieve data- en communicatieoplossingen in heel Nederland en biedt essentiële producten en diensten in het dagelijks leven van mensen en bedrijven.

De partnerovereenkomst die tussen Beer en Tele2 is gesloten, zorgt dat Beer snel en eenvoudig de Telecomdiensten van Tele2 kan inzetten voor haar klanten. 

Tender brandpreventie (BMI's)

Tender brandpreventie (BMI's)

Veiligheid is altijd prioriteit nummer 1

Het grootste kapitaal waarover een organisatie beschikt, zijn de werknemers. Nog afgezien van het feit dat een organisatie geen bestaansrecht heeft zonder personeel, is er de morele verplichting die het management heeft om gevaarlijke situaties op de werkvloer uit te sluiten. Beer beseft zich dit terdege en organiseerde begin 2014 een tender brandpreventie (BMI's). Binnen de tender werden de aanbieders van te voren uitgebreid en zorgvuldig gescreend.  

Zeventien organisaties schreven zich voor de tender in. Bijgaand 
de wapenfeiten van onze aanbesteding voor BMI’s:

Domeinen:
brandmeldinstallaties, brandmeldsystemen, brandmeldcentrale’s, doormelingen naar brandweer, naar PMC’s, brandblussystemen, brandblussers, handblussers, brandpreventieplan, brandslanghaspels.

Aantal inschrijvingen: 17
Totaal inkoopvolume: € 124.500,- per jaar
Gerealiseerde besparing in euro's: € 31.671,-
Gerealiseerde besparing in percentage: 25,4%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal


Haak aan bij het Beer Volume-contract voor BMI's

Tender klimaattechniek

Tender klimaattechniek

Binnenklimaat behelst zoveel meer dan alleen een aangename temperatuur  

Als er iets is wat door organisaties wordt onderschat, dan is het wel het belang van een goed binnenklimaat. Klimaatbeheersing wordt daardoor vaak beschouwd als financiële sluitpost. Onterecht omdat een optimaal werkklimaat de productiviteit aanzienlijk doet verhogen en het ziekteverzuim terugdringt. Klimaatbeheersing is daarbij ook meer dan alleen het regelen van de temperatuur. Luchtvochtigheid, airconditioning, warmteterugwinning, ventilatie, luchtzuivering zijn zaken die onder het containerbegrip 'klimaatbeheersing' vallen.

Beer schreef een tender uit waarin alle zorg omtrent klimaatbeheersing is ondervangen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke energiekosten en de beste service. Zevenentwintig organisaties schreven zich voor de tender in. Bijgaand de wapenfeiten van onze aanbesteding voor klimaatinstallaties:

Domeinen:
CV-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, CV-ketels, boilers, hydrofoorpompen, regelkasten, koelhuizen, besturingssytemen, heaters, spiraal heaters, topkoeling, gebouwbeheersysteem, GBS, warmte terugwinningsinstallatie, HR-ketel, luchtbevochtigingsinstallaties, luchtbevochtigers, ventilatoren, service en onderhoud.

Aantal inschrijvingen: 27
Totaal inkoopvolume:
€ 879.000,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld:
€ 127.739,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
14,3%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Klimaatinstallaties

Tender Magazijnlogistiek

Tender Magazijnlogistiek

Het magazijn als kloppend hart van de onderneming

Een magazijn is de plek waar je tijdelijk je voorraad stalt om het later naar een andere bestemming te transporteren. Of de goederen nu voor eigen, intern gebruik of voor een externe markt zijn, moet voor het logistieke verhaal niet uitmaken. Het gevraagde moet immers zo snel mogelijk van punt A naar B. Ieder tekort heeft een hapering in de organisatie tot gevolg.

De bewegingen in een magazijn moeten daarom volkomen op elkaar zijn afgestemd. Materiaal en materieel mogen elkaar niet in de weg staan. Een goed magazijn is een geoliede machine. 

De partijen in magazijnlogistiek waarmee Beer om tafel zit hebben allen het predikaat: snel, veilig en betrouwbaar te zijn. Door ook nu weer in volume in te kopen profiteren deelnemers van deze tender van hoge kortingen waarmee ze op jaarbasis duizenden euro's konden besparen. 


Domeinen:
heftrucks (elektrisch, diesel, LPG), palletwagens, stapelaars, reachtrucks orderpickers, onderhoud of revisie magazijnstellingen, palletopslag, stellingbedieningsapparatuur, docks, shelters.

Aantal inschrijvingen: 11
Totaal inkoopvolume: € 181.500,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld: € 27.554,-
Gerealiseerde besparing in percentage: 15,5%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Magazijnlogistiek

Tender liftonderhoud

Tender liftonderhoud

Op een lift moet je altijd kunnen vertrouwen

Het continu kunnen beschikken over gas, water, licht is essentieel voor een organisatie. Maar mocht er in de aanvoer een storing zitten dan is dit niet levensbedreigend. Niet voor de werknemers, niet voor de organisatie. Hoe anders is het als één van de liften niet doet wat hij moet doen? Een lift moet veilig zijn. Een andere optie is er niet. En daarom is periodiek onderhoud aan de lift essentieel. Let wel: er mag nooit op veiligheid worden bespaard. Door volume-inkoop kon Beer wel een erg scherpe prijs in de lift-tender neerzetten. 

Zesentwintig organisaties schreven zich voor de tender in. Beer sloot een contract voor het onderhoud van 100-den liftinstallaties. De wapenfeiten van onze lifttender:

Domeinen:
liftonderhoud, liftkeuringen, NLI, NEN 2767, spreek-, luisterverbindingen, liftrenovatie.

Aantal inschrijvingen: 26
Beheer over: 312 liftinstallaties
Totaal inkoopvolume: € 786.500,- per jaar.
Geraliseerde besparing in geld: € 325.980,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
58,5%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor liftonderhoud

Tender koffievoorziening

Tender koffievoorziening

Koffie. De smeerolie van iedere organisatie

Goede koffie is essentieel binnen de muren van iedere zakelijke omgeving. De afwezigheid van koffie doet revoluties op de werkvloer ontketenen. En als het vloeibare zwarte goud niet over de gewenste smaak beschikt dan heeft dat meteen zijn weerslag op zowel de werksfeer als de productiviteit. Niet alleen werknemers  doen het goed op koffie. Ook (potentiële) klanten waarderen koffie die vers en donker van smaak is en waar het aroma werkelijk vanaf spat. Kortom: met koffie wil je niet knoeien.

Beer organiseerde in 2014 een tender met alleen de beste partijen. Zevendertig deelnemers schreven zich voor de tender in waar meer dan alleen koffie werd geserveerd. Thee, chocolademelk behoorden ook tot de standaard.  De wapenfeiten van onze koffietender:

Domeinen:
koffieapparatuur, technisch onderhoud, koffie, koffiebonen, koffiefilters, thee, chocolademelk, verbuiksartikelen.

Aantal inschrijvingen: 37
Totaal inkoopvolume: € 606.000,- per jaar (21.450 fte's)
Geraliseerde besparing in geld: € 141.804,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
23,4%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal.

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Koffievoorzieningen