BEER VEROVERT RESTAURANTWERELD

BEER VEROVERT RESTAURANTWERELD

Binnen de restaurantbranche is een steeds grotere behoefte merkbaar aan een regievoerder zoals BEER. Verwonderlijk is dat niet. Het runnen van een goedlopend restaurant is topsport.

Als restauranteigenaar ben je continu bezig om je zaak naar een hoger plan te tillen. Je finetuned de gerechten op de kaart, zorgt voor de lekkerste wijnen en maakt van een avondje uit een belevening voor de gast. Dit alles vergt tijd, ontzettend veel tijd. Wanneer je de weinige tijd die je hebt ook nog eens moet besteden aan facilitaire rompslomp dan is dat zonde. Vandaar dat er steeds meer restaurateurs zijn die BEER inschakelen om dit voor hen over te nemen.

Een dankbare taak aangezien er bij een restaurant ontzettend veel te besparen valt op onder meer: energie, afvalverwerking, Telecom, koffie en meubilair. Afgelopen maand schakelde Wokrestaurant Lotus Plaza in Veenwouden, BEER in om alle verzekeringen te vergelijken en om met een hosted telefonie oplossing te komen. Deze week heeft Lotus Plaza voor beide diensten akkoord gegeven en getekend.

Bezit ook jij een restaurant en wil je weten of en hoeveel jij per jaar kunt besparen? Vraag via info@beer.nl een gratis besparingsonderzoek aan.

Terug naar nieuwsoverzicht