Toprestaurant kiest voor topkwaliteit koffie van BEER

Toprestaurant kiest voor topkwaliteit koffie van BEER

Wat te doen als je officieel tot de top vijf van Chinese restaurants van Nederland bent doorgedrongen? Leun je dan tevreden achterover? Laat je alle lofuitingen over je heen komen en is het hoogste doel daarmee verwezenlijkt?

Vraag het Tai Pan Yau, eigenaar van Cheung Kwong in Franeker die vorige maand te horen kreeg dat zijn Chinese restaurant tot de absolute top van Nederland behoort. Wat dhr. Yau deed, was allesbehalve tevreden achterover leunen. "Zo'n verkiezing is natuurlijk een dikke pluim voor het team van Cheun Kwong maar het is niet onze drijfveer. Wij willen in alles het beste voor onze gasten betekenen. Het leveren van de hoogste kwaliteit en excellente service is voor ons het hoogste goed."

BEER is bijzonder trots een aandeel in die kwaliteit te mogen leveren. Cheung Kwong koopt via BEER koffiebonen in van Pure Africa. "De smaak is van een zeer hoge kwaliteit. De afdronk top en de crèmelaag is er één uit het boekje. En dat er van iedere kilo één euro wordt besteed aan een renteloos microkrediet waarmee Afrikaanse ondernemers geholpen worden bij het opzetten van hun eigen bedrijf, vind ik ook geweldig.", aldus dhr. Yau.
Naast de Limu koffiebonen uit Ethiopië van Pure Africa heeft Cheung Kwong ook de Melitta Cafina XT-6 volautomatische koffiemachine via BEER aangeschaft.

Ook geïnteresseerd in kwaliteitskoffie en/ machine's in verschillende prijsklassen? Stuur een mail naar: info@beer.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht