Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Beer en Leaseplan tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op donderdag 30 oktober ondertekende Arthur Post namens Beer de partnerovereenkomst met LeasePlan Nederland NV. Laatstgenoemde partij werd vertegenwoordigd door Nico Van Rijn - Senior Account Manager.

Het contract is namens LeasePlan Nederland NV getekend door drs. B.J.P. Kleinherenbrink, Directievoorzitter en A.E. Bouma, Chief Financial Officer.

Met het ondertekenen van de partnerovereenkomst geven Beer en Leaseplan Nederland NV vorm aan een langdurige relatie die op dit moment al een vloot van dertig lease-auto’s kent.

LeasePlan is met een totaal wagenpark van 346.000 auto's één van werelds grootste leasemaatschappijen. In Nederland is LeasePlan marktleider.

Nico van Rijn over de samenwerking: "Door de samenwerking met Beer voorziet LeasePlan in een behoefte die wij steeds vaker en steeds sterker horen in de markt. Klanten van LeasePlan maken via Beer gebruik van onze faciliteiten, kennis en diensten voor een scherpe prijs. Beer is het aanspreekpunt voor de klant en regelt verder alles. Het mooie van de samenwerking is dat wij Beer betalen om onze klanten via Beer te ontzorgen. Uiteraard is het aan de klant of ze via Beer, via LeasePlan of via één van onze concurrenten de auto bestellen. Qua prijs zal het elkaar niets of nauwelijks ontlopen, maar via Beer is het voor de klant natuurlijk wel een stuk makkelijker."


Terug naar nieuwsoverzicht