BEER EN ONDERWIJS

BEER EN ONDERWIJS

Wat BEER tot missie verheven heeft, is dat organisaties doen waar ze goed in zijn. Voor de zorg betekent dat 'handen aan het bed'. De horeca moet gasten het ultieme avondje uit bieden. Productieomgevingen zoals fabrieken moeten simpelweg produceren en het onderwijs moet zich focussen op de overdracht van kennis en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind/ jong volwassene.

Wat die laatste branche betreft is BEER de laatste tijd veel door onderwijsinstellingen benaderd om collectief voor hen in te kopen. Vanzelfsprekend voor de grootschalige inkoop van kantoorartikelen (papier, pennen en kleurpotloden) en daarnaast wordt BEER ook steeds vaker ingezet voor het regelen van energie, telecom, schoonmaak en beveiliging (cameratoezicht).

Door BEER in te zetten kan het onderwijs zich weer op de eigenlijke core business richten. BEER regelt en monitort alle facilitaire zaken. BEER staat met zijn één aanspreekpunt - één webportal - één app - één maandelijkse totaalfactuur, synoniem voor 'Eenvoud, gemak en totaalontzorging'.
 

Terug naar nieuwsoverzicht