Tender klimaattechniek

Tender klimaattechniek

Binnenklimaat behelst zoveel meer dan alleen een aangename temperatuur  

Als er iets is wat door organisaties wordt onderschat, dan is het wel het belang van een goed binnenklimaat. Klimaatbeheersing wordt daardoor vaak beschouwd als financiële sluitpost. Onterecht omdat een optimaal werkklimaat de productiviteit aanzienlijk doet verhogen en het ziekteverzuim terugdringt. Klimaatbeheersing is daarbij ook meer dan alleen het regelen van de temperatuur. Luchtvochtigheid, airconditioning, warmteterugwinning, ventilatie, luchtzuivering zijn zaken die onder het containerbegrip 'klimaatbeheersing' vallen.

Beer schreef een tender uit waarin alle zorg omtrent klimaatbeheersing is ondervangen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke energiekosten en de beste service. Zevenentwintig organisaties schreven zich voor de tender in. Bijgaand de wapenfeiten van onze aanbesteding voor klimaatinstallaties:

Domeinen:
CV-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, koeltechnische installaties, CV-ketels, boilers, hydrofoorpompen, regelkasten, koelhuizen, besturingssytemen, heaters, spiraal heaters, topkoeling, gebouwbeheersysteem, GBS, warmte terugwinningsinstallatie, HR-ketel, luchtbevochtigingsinstallaties, luchtbevochtigers, ventilatoren, service en onderhoud.

Aantal inschrijvingen: 27
Totaal inkoopvolume:
€ 879.000,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld:
€ 127.739,-
Gerealiseerde besparing in percentage:
14,3%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Klimaatinstallaties

Terug naar nieuwsoverzicht