Tender Magazijnlogistiek

Tender Magazijnlogistiek

Het magazijn als kloppend hart van de onderneming

Een magazijn is de plek waar je tijdelijk je voorraad stalt om het later naar een andere bestemming te transporteren. Of de goederen nu voor eigen, intern gebruik of voor een externe markt zijn, moet voor het logistieke verhaal niet uitmaken. Het gevraagde moet immers zo snel mogelijk van punt A naar B. Ieder tekort heeft een hapering in de organisatie tot gevolg.

De bewegingen in een magazijn moeten daarom volkomen op elkaar zijn afgestemd. Materiaal en materieel mogen elkaar niet in de weg staan. Een goed magazijn is een geoliede machine. 

De partijen in magazijnlogistiek waarmee Beer om tafel zit hebben allen het predikaat: snel, veilig en betrouwbaar te zijn. Door ook nu weer in volume in te kopen profiteren deelnemers van deze tender van hoge kortingen waarmee ze op jaarbasis duizenden euro's konden besparen. 


Domeinen:
heftrucks (elektrisch, diesel, LPG), palletwagens, stapelaars, reachtrucks orderpickers, onderhoud of revisie magazijnstellingen, palletopslag, stellingbedieningsapparatuur, docks, shelters.

Aantal inschrijvingen: 11
Totaal inkoopvolume: € 181.500,- per jaar
Gerealiseerde besparing in geld: € 27.554,-
Gerealiseerde besparing in percentage: 15,5%

De gerealiseerde besparing is inclusief alle standaard faciliteiten van het Beer Plan: contractbeheer, kwaliteitsinspecties, 24/7 support, Beer App / Beer Webportal

Haak aan bij het Beer Volume-contract voor Magazijnlogistiek

Terug naar nieuwsoverzicht