Nieuwsoverzicht van 2015
Al het nieuws
GRATIS KOSTENONDERZOEK

GRATIS KOSTENONDERZOEK

In hoeverre houdt jouw organisatie zich serieus bezig met kostenreductie? In hoeverre ben je bewust van de maandelijkse bedrijfsuitgaven? Weet jij exact wat er iedere maand uit gaat en ook waar aan? Heb je dat inzicht? Als het antwoord 'ja' is dan kun je deze post als niet verzonden beschouwen. Maar wanneer je ook maar enigszins twijfelt... dan is het raadzaam om gebruik te maken van het aanbod van BEER.

BEER houdt in de maand mei de vijf grootste kostenposten van jouw organisatie tegen het licht. Die vergelijken wij vervolgens 1:1 met onze achterban (strategische partners en leveranciers) waar wij dagelijks tegen de scherpste tarieven, grootschalig inkopen. De rapportage die wij opmaken, zet de huidig lopende uitgaven af tegen de ideale situatie als BEER het voor jou overneemt.

Wat kost dit? In de maand mei helemaal niets. Ga naar 'Het Inkoopcollectief' op de homepage van onze website en meld je daar voor het gratis 'Kostenonderzoek' aan.

BEER

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

BEER verleast nieuwe Mercedes C 350 Hybrid

Nog geen twee weken geleden, ontvingen wij van een klant een offerte voor een Mercedes C 350 Hybrid. Afgelopen donderdag kreeg BEER het akkoord deze voor hem te bestellen.

Met de aanschaf, krijgt de klant een technologisch hoogstandje. De viercilinder benzinemotor zorgt samen met de sterke elektromotor voor een gecombineerd vermogen van 205 kW (279 pk) en een koppel van 600 Nm. Het zijn de prestaties van een sportauto, gekoppeld aan een gecertificeerd minimaal verbruik van slechts 2,1 liter brandstof per 100 kilometer. Door de lage CO2-emissies komt de Mercedes C 350 Hybrid bij zakelijke inzet in aanmerking voor 7% bijtelling.

Overweeg je ook een nieuwe auto te leasen maar ben je onvoldoende op de hoogte welke mogelijkheden er zijn? Laat het dan over aan BEER. BEER neemt het gehele proces van aanschaf voor je over. Of het nu gaat om full operational lease, financial lease of shortlease; BEER regelt het. Het enige wat wij van onze klanten verlangen, is dat ze instappen en wegrijden.

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

RESTAURANT MINOYU IN ZWOLLE BESPAART DANKZIJ BEER

BEER houdt van uitdagingen. De opdracht die het bekende sushi restaurant Minoyu in Zwolle ons gaf, is zo'n uitdaging. Onderwerp van de opdracht betreft de inkoop van energie. Minoyu daagt BEER uit om tot een grotere besparing te komen dan de offerte waar het restaurant zelf mee komt.

Gezien de offerte heeft Minoyu haar huiswerk goed gedaan. Het voorstel dat BEER moest zien te overtreffen bewijst dat Minoyu - naast het maken van sushi - ook 'scherp inkopen' van tot topsport beschouwt.

De besparingsanalyse die BEER bij Minoyu neerlegt, laat zien dat collectieve inkoop loont. BEER weet onder dezelfde voorwaarden toch nog eens extra te besparen. Vanaf vandaag mogen we restaurant Minoyu in Zwolle dan ook tot onze klantenkring rekenen.

BEER IN ZEE MET XEROX

BEER IN ZEE MET XEROX

Deze week zijn Rex International en BEER een strategisch partnership met elkaar aangegaan. Met het tekenen van het partnercontract wordt Rex International first supplier waar het gaat om printing. Als officiële dealer van Xerox Nederland BV levert Rex International via BEER onder andere MFP's, enterprise print services en workcenters.

De strategische samenwerking heeft tot direct gevolg dat BEER voor onderwijsinstellingen, kantoren, bedrijven en organisaties zeer scherpe prijzen neer kan leggen voor alles wat maar met printing te maken heeft.


BEER contracteert NVD

BEER contracteert NVD

Afgelopen donderdag, de 19e februari, was er in Haarlem het tekenmoment tussen Cor Aalbregt, General manager van de NVD Beveiligingsgroep en Arthur Post, Algemeen directeur van BEER.

De NVD Beveiligingsgroep, opgericht in 1909, is de oudste zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. De organisatie, bestaande uit één hoofd- en vijf regiokantoren, biedt een totaalconcept op het gebied van beveiligingsoplossingen aan. Met het tekenen van het contract committeren beide partijen zich voor een periode van vijf jaar. Vanaf deze plek willen wij de NVD Beveiligingsgroep bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

BEER EN ONDERWIJS

BEER EN ONDERWIJS

Wat BEER tot missie verheven heeft, is dat organisaties doen waar ze goed in zijn. Voor de zorg betekent dat 'handen aan het bed'. De horeca moet gasten het ultieme avondje uit bieden. Productieomgevingen zoals fabrieken moeten simpelweg produceren en het onderwijs moet zich focussen op de overdracht van kennis en het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind/ jong volwassene.

Wat die laatste branche betreft is BEER de laatste tijd veel door onderwijsinstellingen benaderd om collectief voor hen in te kopen. Vanzelfsprekend voor de grootschalige inkoop van kantoorartikelen (papier, pennen en kleurpotloden) en daarnaast wordt BEER ook steeds vaker ingezet voor het regelen van energie, telecom, schoonmaak en beveiliging (cameratoezicht).

Door BEER in te zetten kan het onderwijs zich weer op de eigenlijke core business richten. BEER regelt en monitort alle facilitaire zaken. BEER staat met zijn één aanspreekpunt - één webportal - één app - één maandelijkse totaalfactuur, synoniem voor 'Eenvoud, gemak en totaalontzorging'.
 

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

TELECOMSCAN. HOE LIGT JOUW NETWERK ER BIJ?

Een van de diensten die BEER organisaties aanbiedt, is de Telecomscan. Wat wij, in samenwerking met onze partner VoiceByte, doen, is op locatie controleren of de infrastructuur aan data- en telefoonlijnen nog optimaal wordt gebruikt.

Het is namelijk eerder regel dan uitzondering dat organisaties voor lijnen betalen die al lang niet meer worden gebruikt. Het afsluiten en afstoten van deze lijnen zorgt meteen voor flinke besparingen.

De Telecomscan laat naast de overbodige lijnen ook zien wat de staat van het netwerk is. Risico's als uitval worden inzichtelijk gemaakt. Ook geeft de Telecomscan antwoord op de vraag of de infrastructuur nog geschikt is om innovaties op het gebied van telecom - die steeds meer vergen van het netwerk - aan te kunnen.

Meer weten? Vraag bij BEER de Telecomscan aan. Mail: info@beer.nl
BEER

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

BEER ONTVANGT OFFERTE-AANVRAAG VOOR KOFFIE

Een mooie opdracht ontvangen om voor een klant - die drie middelgrote restaurants vertegenwoordigt - 600 kg Arabica koffiebonen en vier horeca koffiemachines tegen de beste prijs en afgezet tegen de beste voorwaarden, in te kopen.

BEER is inmiddels met een aantal koffiebranderijen in gesprek. Binnenkort meer! 

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER BESPAART VOOR RESTAURANT UNO IN ZWOLLE

BEER werd door het Spaans/ Italiaanse restaurant UNO, gevestigd op de Nieuwe Markt 1 in het hartje van Zwolle, gevraagd een besparingsanalyse te doen. Het rapport wees uit dat het restaurant met bijna tweehonderd zitplaatsen een aanzienlijke kostenbesparing kan realiseren op energie.

BEER heeft daarop de realisering ingezet en via Essent - per direct - een grootgebruikerscontract voor restaurant UNO afgesloten.