Nieuwsoverzicht van 2019
Al het nieuws
Warmtepomp do or dont

Warmtepomp do or dont

BEER zorgt niet alleen voor de beste energietarieven tegen de beste voorwaarden. Nee, onze dienstverlening gaat verder dan dat. BEER adviseert ook bij energievraagstukken.
Zo krijgen we met regelmaat vragen over het wel of niet vervangen van een oude ketel voor een warmtepomp. Redenerend vanuit de eindgebruiker, wegen de voordelen niet op tegen de nadelen.
Warmtepompen werken niet in matig geïsoleerde woningen, maken veel herrie, zijn onderhoudsgevoelig en vreten elektriciteit. De conclusie van zowel BEER als de Consumentenbond is dan ook: De warmtepomp is zeker niet het ei van Columbus.
Betreft het een oudere woning dan raden we het zelfs ten zeerste af, besluit Arthur Post van BEER.
Heb je een energievraagstuk en wil je een objectief en altijd onafhankelijk antwoord? Mail BEER.

BEER
info@beer.nl

In 2019 nog meer betalen voor energie?

In 2019 nog meer betalen voor energie?

Stegen de energiekosten in 2018 al met gemiddeld 190 euro, in 2019 moeten consumenten nog dieper in de buidel tasten'. Afgelopen week was dit de boodschap waar het AD mee kwam. Het journalistieke stuk ging verder:
'Eneco verhoogt vanaf 1 januari zowel de stroom- als de gasprijs. Stroom wordt drie cent duurder per kw/h en gas 7 cent per m3. Gezinnen gaan hierdoor in 2019 ruim 200 euro extra betalen aan energie om over bedrijven nog maar te zwijgen. Maar niet als het aan BEER ligt.
BEER is al jaren verantwoordelijk voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt als het gaat om de scherpste energiedeals. Dat wil zeggen: 'De beste tarieven tegen de beste voorwaarden.'.
Loopt je energiecontract binnenkort af en ben je benieuwd wat BEER aan besparingen voor je bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.


BEER
info@beer.nl

Warm huis en goed verlichte werkplek wordt luxe

Warm huis en goed verlichte werkplek wordt luxe

Hebben jullie hem ook gekregen? De brief op de mat van de energieleverancier met daarin de aankondiging dat gas en stroom fors duurder worden?
Onder andere vanwege de oplopende energiebelasting, btw en een duurzaamheidsheffing gaan we zoveel meer betalen dat een warm huis en goed verlicht kantoor een luxe wordt.
Maar niet als het aan BEER ligt. BEER is verantwoordelijk voor de scherpste energiedeals waar het gaat om zowel de zakelijke als de particuliere markt. En met de oplopende energiebelastingen en heffingen wil je toch echt zeker weten dat je niet teveel betaalt.
Dus... loopt je energiecontract binnenkort af en ben je benieuwd wat BEER aan besparingen voor je bedrijf of woning kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.


BEER
info@beer.nl

Aan het gas

Aan het gas

De Nederlandse regering wil de huishoudens van het gas af hebben en dat heeft alles te maken met het verminderen van de CO2-uitstoot, de situatie in Groningen en de publieke opinie hieromtrent.

Wij burgers dreigen door de opgelegde maatregelen het kind van de rekening te worden. Heb je dit nog niet uit de kranten vernomen dan vat het bedrag op de komende energiefactuur het goed samen.

De verhogingen op de energiebelasting, de duurzaamheidsheffing en de BTW kunnen we niet tegengaan. Wel kunnen we kijken naar de energietarieven. BEER is de partij die hierin gespecialiseerd is. BEER is al jarenlang verantwoordelijk voor de scherpste maatwerk-energiedeals voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Loopt je energiecontract binnenkort af? Benieuwd naar de energietarieven die BEER voor je bedrijf/ woning kan uitonderhandelen? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan.

BEER
info@beer.nl

Bizarre prijsstijging snelladen

Bizarre prijsstijging snelladen

Als hoeder van energietarieven monitoren wij de schommelingen op de energiemarkt en houden wij de berichtgeving over dit onderwerp nauwlettend in de gaten. Opvallend in De Telegraaf vandaag is het nieuws van autofabrikant Tesla.
Tesla verhoogt als eigenaar van de snellaadstations over de hele wereld de stroomprijzen met 40 procent. Elektrische autorijders betalen voortaan geen 20 cent maar 28 cent per kWh. Het bedrijf maakt als eerste fabrikant gebruik van de klimaatgekte en doet dat over de rug van de consument.
Is dit de prijs die we moeten betalen voor verantwoord klimaatbeleid of zorgt dit dat we teruggrijpen op fossiele brandstoffen? Wij zijn benieuwd naar jullie mening.


BEER
info@beer.nl
BEER. De scherpste energietarieven tegen de beste voorwaarden